Automotive

Automotive

Automatizăm procesele din cadrul departamentelor de R&D și producție folosind sisteme de testare și control.

Automatizarea proceselor de producție din industria automotive

Împreună putem construi un viitor mai sigur și durabil pentru mobilitate. Garantăm calitatea produselor și reducerea timpului de lansare pe piață prin automatizarea optimă a testării de produs. Inginerii SelfLAB transformă testarea într-o sursă de performanță și oferă un avantaj strategic proiectelor specifice industriei automotive. Misiunea noastră este să dezvoltăm tehnologiile specifice sistemelor folosite de clienții noștri.

5

Achiziție de Date pe Bus

Obținem achiziția de date de mare viteză a senzorilor din aplicațiile automotive grație căilor de comunicare pe bus. De asemenea, realizăm rack-uri de testare la cerere, în funcție de nevoile specifice ale fiecărei companii.

Rack

Hardware-in-the-Loop (HIL)

Iterăm rapid soluțiile de design cu ajutorul prototipurilor digitale, simulării și testării hardware-in-the-loop (HIL).

1

Automatizare și Validare Bus Automotive

Testăm și validăm partea de physical layer a transceiverelor folosite în comunicația automotive: CAN, LIN, CAN-FD, FlexRay și Ethernet.

3

Teste și Validare Hardware

La SelfLAB, inginerii noștri testează module hardware din aplicații automotive (convertoare DC-DC, ADC, drivere LED, etc.).

Printr-un parteneriat cu SelfLAB, vă puteți concentra pe dezvoltarea de tehnologii unice pentru aplicațiile specifice industriei în care activați. Lucrăm cu companii automotive în vederea implementării de software automatizat pentru testare, de la fabricarea bateriilor auto până la sistemele specifice vehiculelor.

Automatizare Testare EMC