Dezvoltare Software TestStand

Realizăm sisteme automate de testare și validare compatibile cu multiple limbaje de programare, folosind TestStand, pentru echipamentele clienților noștri.

 

Servicii Dezvoltare Software TestStand

De ce am ales TestStand? Pentru că este cea mai populară platformă de automatizare, accelerare și standardizare a proceselor de testare și validare. Este compatibil cu numeroase limbaje de programare, de aceea cu TestStand inițiem teste scrise în LabVIEW, Python, C / C++, .NET. 

TestStand transformă testările complexe în sarcini simple și eficientizează munca datorită funcționalităților sale native și interfeței prietenoase. Cu software-ul TestStand, dezvoltăm sisteme de testare și validare automatizate pentru producție, în diferite industrii.

TS Logo Horiz Color RGB
3 20181001152017

Secvențe de test custom simplificate

La SelfLAB dezvoltăm sisteme automatizate de testare a proceselor de producție, folosind TestStand. Având funcționalități și instrumente native pentru rularea de teste în paralel, apelarea codului de testare scris în alte limbaje de programare și generarea automată de rapoarte, TestStand ne ajută să eficientizăm fluxul de lucru pentru clienții noștri. 

Procesarea datelor și implementarea codului de testare pe echipamentele de producție pot diminua orice risc. Astfel, asigurăm calitatea proceselor de fabricație și o fiabilitate sporită, fără erori, în industrii precum automotive, biotech, electronică și inclusiv cercetare de laborator.

Dezvoltăm împreună cu ingineri și oameni de știință sisteme automate de testare a producției, folosind TestStand.