img biotech

Biotech

Oferim servicii dedicate pentru accelerarea dezvoltării produselor biotech și medicale.

De la cercetare la dezvoltare, eficient și rapid, cu SelfLAB

Accelerând procesele, produsele nou dezvoltate din industria medicală și farma vor ajunge mai rapid pe piață, pentru cei care au nevoie de ele. Oferim suport prin servicii de dezvoltare software, integrare hardware și arhitectură de sisteme. Vă invităm să dezvoltăm împreună tehnologiile specifice sistemelor industriei din care faceți parte.

6 1

Accelerare Dezvoltare R&D

Țineți pasul cu ritmul accelerat în care se mișcă dezvoltarea tehnologică folosind soluțiile de automatizare SelfLAB. Soluții precum testarea hardware, software și Automated Test Systems vă vor ajuta să îndepliniți cerințele actuale tehnologice pentru a face provocărilor viitoare.

1

Automatizare și Monitorizare Producție

Faceți rapid tranziția de la cercetare și dezvoltare la producție. Pentru ca trecerea să nu fie una dificilă, vă oferim atât soluții de monitorizare și control a proceselor industriale, cât și soluții pentru achiziția statistică a datelor din producție.

Analiza de Date

Măsurători Senzori Chimici

Studiile cercetătorilor relevă o prezență din ce în ce mai mare a problemelor de mediu. În consecință, oferim un concept unic de sisteme automatizate robuste, stabile și accesibile de analiză chimică, gata să monitorizeze îndeaproape și să țină sub control orice factor de natură chimică.

Oferim soluții custom pentru industria biotech, asigurând trecerea rapidă și fără erori de la cercetare la producție. 

Automatizare Testare EMC