img biotech

Biotech

Folosește serviciile dedicate SelfLAB și accelerează dezvoltarea produselor biotech și medicale.

Concentrează-te pe cercetare și dezvoltare, iar noi automatizăm restul

Accelerând procesele, produsele nou dezvoltate vor ajunge mai rapid pe piață. Oferim suport prin servicii de dezvoltare software, integrare hardware și arhitectură de sisteme. Ești pregătit să dezvoltăm împreună tehnologiile specifice sistemelor tale?

6 1

Accelerare Dezvoltare R&D

Ține pasul cu ritmul accelerat în care se mișcă dezvoltarea tehnologică folosind soluțiile de automatizare SelfLAB. Soluții precum testarea hardware, software și Automated Test Systems te vor ajuta să îndeplinești cerințele actuale dar și să faci față provocărilor viitoare.

3 1

Automatizare și Monitorizare Producție

Faceți rapid tranziția de la cercetare și dezvoltare la producție. Pentru ca trecerea să nu fie una dificilă, vă oferim atât soluții de monitorizare și control a proceselor industriale, cât și achiziția statistică a datelor din producție.

5

Măsurători Senzori Chimici

Studiile cercetătorilor relevă o prezență din ce în ce mai mare a problemelor de mediu. În consecință, oferim un concept unic de sisteme automatizate robuste, stabile și accesibile de analiză chimică, gata să monitorizeze îndeaproape și să țină sub control orice factor de natură chimică.

Automatizare Testare EMC