Dezvoltare Software LabVIEW

În calitate de Arhitecți Certificați LabVIEW, proiectăm și implementăm sisteme de măsurare, testare și control, devenind echipa voastră de dezvoltare software.

Servicii Dezvoltare Software LabVIEW

De ce am ales LabVIEW? Pentru că această platformă oferă flexibilitatea de a proiecta interfețe grafice de ultimă oră pentru sisteme software și de a avea un control mai exact asupra dispozitivului de testare și măsurare. Este un mediu de programare grafic folosit de milioane de ingineri și cercetători din întreaga lume, dezvoltat și îmbunătățit continuu de către National Instruments de peste 35 de ani.

72805263 bcc17000 3c52 11ea 988c b4125a068cac
Labview Block Diag

Cu LabVIEW, creștem productivitatea și inovăm constant

Avantajul utilizării LabVIEW pentru clienții noștri constă în faptul că, datorită interfeței sale de proiectare grafică, timpul de dezvoltare a software-ului este de aproape trei ori mai scurt decât atunci când se utilizează limbaje de programare convenționale, reducând astfel durata totală a proiectului și costurile. 

În calitate de Arhitecți Certificați LabVIEW, efectuăm o analiză atentă a arhitecturii chiar și pentru cele mai simple aplicații. Acest lucru înseamnă alegerea soluției potrivite pentru clienții noștri. Fie că un sistem implică aplicații diferite, de la Real-Time la programare FPGA, ne adaptăm cu ușurință în cadrul oricărui proiect. 

Oferim suport, mentenanță și training pentru proiecte realizate în LabVIEW, pentru partenerii noștri, de la start-up-uri la corporații, centre de producție, departamente R&D și laboratoare.

Dezvoltăm software LabVIEW pentru sisteme de măsurare, testare și control, menite să eficientizeze fluxul de lucru.