Povestea Noastră

Provocările tehnologice curente schimbă modul în care inginerii și oamenii de știința creează, dezvoltă și validează concepte noi. SelfLAB a fost înființat pentru a veni în întâmpinarea acestor provocări cu o echipă multidisciplinară formată din experți în arhitectură, dezvoltare și automatizare software. Țintim să asigurăm cele mai înalte standarde de calitate în atingerea rezultatelor dorite prin dedicarea și pasiunea pe care o avem pentru tehnologie, știința și inginerie.

Suntem aici pentru a defini cerințele, rezolva problemele și accelera dezvoltarea proiectelor cheie din portofoliul clienților noștri. Prioritatea noastră principală este colaborarea pe termen lung cu clienții satisfăcuți de rezultatele obținute.

Echipă

SelfLAB nu este despre noi, ci este despre rezultatele pe care clienții le ating prin noi. Considerăm că nu putem atinge rezultate excelente fără o echipă atent construită, de aceea am selectat ingineri de elită al căror scop comun este livrarea unor soluții specfice pentru fiecare proiect.

Expertiză

Înțelegem de ce este nevoie pentru a construi sisteme hardware și software complexe care să întâlnească așteptările clienților și chiar să le depășească și suntem aici pentru a le face să funcționeze fiabil pe perioade lungi de timp. De aceea venim în sprijinul clienților care vor să își ducă proiectele la următorul nivel prin câteva etape simple dar eficiente: consultanță, definirea proiectului, implementare și mentenanță.

Motivație

Suntem preocupați ca zilnic fiecare membru din echipă să fie suficient de motivat încât să își depășească limitele creativității, să aplice ingenios experiența profesională și cunoștințele acumulate de-a lungul anilor pentru a garanta succesul proiectelor în care suntem implicați.

Soluții

Ne adresăm atât start-up-urilor la început de drum cât și companiilor mari ajutându-le să automatizeze, să testeze și să controleze sisteme complexe, accelerând totodată dezvoltarea situațiilor dificile de parcursul proiectelor.

EMC1