• Suntem aici pentru a ajuta inginerii
  și oamenii de știință să construiască
  sisteme inovative rapid și ingenios.

 • Suntem aici pentru a ajuta inginerii
  și oamenii de știință să construiască
  sisteme inovative rapid și ingenios.

Automatizare

Automatizare

Automatizare, Testare și Control

SelfLAB oferă soluții de testare hardware, software și Automated Test Systems perfect concepute pentru a îndeplini cerințele actuale dar și pentru a face față provocărilor viitoare.
Anii de experiență însoțiți de proiectele de succes reprezintă dovada că suntem experți când vine vorba de dezvoltarea sistemelor automatizate de testare custom începând de la definirea unei strategii de testare specifice nevoilor fiecărui client și până la implementarea acesteia.
Dezvoltatorii noștri software certificați LabVIEW și inginerii hardware cu peste 10 ani de experiență pot garanta succesul proiectelor tale.

Rack

Arhitectură și Integrare Sisteme

Cu o vastă experiență în domeniul automatizărilor și dezvoltării de tehnologii noi, suntem alături de oamenii de știință și inginerii care doresc să își ducă ideile la următorul nivel. Știm cu exactitate de ce este nevoie pentru a dezvolta și integra sisteme complexe atât în arii științifice cât și în domeniul ingineriei. Astfel, pornind de la cerințele clientului concepem arhitectura sistemului și o implementăm folosind aparatură custom ori deja existentă pe piață.
Prin integrarea și automatizarea echipamentelor oferim atât un mijloc de colectare exactă și în timp real a datelor cât și controlul precis al proceselor eficientizând astfel eforturile de optimizare. Misiunea principală este să asigurăm succesul pe termen lung al proiectelor tale iar satisfacția ta este motivația noastră.

 

FPGA Chip

Măsurători de Mare Viteza și Control FPGA

FPGA-urile sunt cipuri de siliciu reprogramabile care oferă determinismul unui sistem hardware combinat cu flexibilitatea unei aplicații software.
Asigurăm dezvoltarea soluțiilor complete de testare software și a sistemelor embedded utilizand LabVIEW pentru a procesa date de mare viteză în timp real în scopul îndeplinirii timpilor de răspuns așteptați de client în sisteme deja existente pe piață.

Analiza de Date

Colectare și Analizare de Date

Pe măsură ce complexitatea cercetării și dezvoltării produselor crește, vor apărea din ce în ce mai multe erori umane în procesele de validare și testare.
Avantajul de a colecta, analiza și vizualiza datele sistemului îți permit să poziționezi proiectul tău pe direcția corectă încă de la început.
Dezvoltăm arhitectura de testare cu scopul de a oferi tool-urile ce te vor ajuta să îți conturezi o perspectivă de ansamblu asupra performanței sistemului tău.
Echipa noastră de ingineri oferă suport în ceea ce privește dezvoltarea algoritmilor pentru:

 • Procesare și control al semnalului
 • Arhivare rezultate testare
 • Achiziții de semnale și prelucrarea acestora
 • Colectare de date
 • Control al echipamentelor
 • Analizare de date