Automatizări

Dezvoltăm sisteme automatizate de testare și măsurare pentru a îndeplini cerințele actuale și a face față provocărilor viitoare, dintr-o gamă largă de industrii.

Servicii automatizare sisteme testare și control

La SelfLAB oferim soluții de testare hardware, software și Automated Test Systems, concepute pentru a îndeplini cerințele actuale dar și pentru a face față provocărilor viitoare ale clienților noștri. 

 

Anii de experiență însoțiți de proiectele de succes reprezintă dovada că suntem echipa de care aveți nevoie când vine vorba de dezvoltarea sistemelor automatizate de testare custom. Dezvoltatorii noștri software certificați LabVIEW și inginerii hardware cu peste 10 ani de experiență vă stau la dispoziție cu soluții complete de automatizare sisteme. De la definirea unei strategii de testare specifice nevoilor fiecărui client și până la implementarea acesteia, acoperim o gamă largă de nevoi. 

 

Având o vastă experiență în domeniul dezvoltării de tehnologii noi, am proiectat și implementat numeroase sisteme de automatizare industrială. Am făcut echipă cu ingineri și oameni de știință din Europa, în vederea eficientizării proceselor de testare, măsurare și control dintr-o gamă largă de industrii, inclusiv pentru linii de producție, departamente R&D, centre universitare și laboratoare. Cu noi, ideile prind contur și ajung la un alt nivel.

iStock 1091790362 1
Automatizare

Automatizare procese și sisteme industriale

Sistemele de testare și automatizare necesită atât expertiza echipei implicate, cât și o serie de instrumente de măsurare și control alese corespunzător. La SelfLAB, selectăm instrumentația corectă în vederea îndeplinirii cerințelor de măsurare ale dispozitivului testat, respectiv a respecta specificațiile tehnice ale instrumentelor pentru a obține rezultatul dorit.

Măsurători de Mare Viteza și Control FPGA

FPGA-urile sunt cipuri de siliciu reprogramabile care oferă determinismul unui sistem hardware combinat cu flexibilitatea unei aplicații software. Asigurăm dezvoltarea soluțiilor complete de testare software și a sistemelor embedded cu ajutorul LabVIEW, pentru a procesa date de mare viteză în timp real și a îndeplini timpii de răspuns așteptați de client în sisteme deja existente pe piață.

4
iStock 936558352

Achiziții de date și analizare

Pe măsură ce complexitatea cercetării și dezvoltării produselor crește, vor apărea din ce în ce mai multe erori umane în procesele de validare și testare. Avantajul de a colecta, analiza și vizualiza datele sistemului ne permit să poziționăm proiectele pe direcția corectă încă de la început. Dezvoltăm arhitectura de testare cu scopul de a vă pune la dispoziție instrumentele care vă vor contura o perspectivă de ansamblu asupra performanței sistemului. Echipa noastră de ingineri oferă suport în ceea ce privește dezvoltarea algoritmilor pentru:

 

  • Procesare și control al semnalului 
  • Arhivare rezultate testare 
  • Achiziții de semnale și prelucrarea acestora 
  • Colectare de date 
  • Control al echipamentelor 
  • Analizare de date

De la achiziții de date, procesare și alegere instrumente, până la proiectarea și automatizarea sistemelor de măsurare, vă oferim toate soluțiile necesare.