Servicii

Soluții complete de dezvoltare, implementare și mentenanță sisteme hardware și software

La SelfLAB, vă punem la dispoziție o echipă de arhitecți și ingineri software dedicați pentru a dezvolta proiecte de succes împreună. Înțelegem nevoile fiecărei industrii cât și provocările managerilor tehnici și inginerilor responsabili de automatizarea proceselor. De aceea, venim în întâmpinarea clienților noștri cu o gamă completă de soluții, de la proiectarea arhitecturii software, la dezvoltare, programare FPGA, suport, mentenanță și instruire a echipei tehnice interne.

iStock 1029537042

Descoperiți serviciile noastre

1

Automatizare Sisteme

Oferim soluții de automatizare, testare și control a sistemelor hardware și software concepute pentru a îndeplini cerințele actuale dintr-o gamă largă de industrii precum biotech, automotive, producție, electronică respectiv cercetare academică.

6

Consultanță

Oferim suport și instruire pentru proiecte de măsurare, testare și control, folosind atât instrumente dezvoltate de National Instruments cât și ale altor furnizori precum Rhode & Schwarz, Keysight, Tektronix, Rigol, Agilent, Vötsch și mulți alții.

LabVIEW

Dezvoltare Software LabVIEW

Oferim soluții software pentru sisteme de măsurare, testare și control folosind platforma LabVIEW. De la definirea strategiilor de testare la consultanță și automatizare LabVIEW, suntem echipa de arhitecți calificați pe care vă puteți baza.

6 1

Dezvoltare Software TestStand

Cu ajutorul TestStand de la National Instruments, ajutăm inginerii și oamenii de știință să integreze instrumentele hardware și software necesare în crearea de sisteme de măsurare, testare și control, în industriile în care activează.

Rack

Integrare sisteme

Fie că dezvoltați un produs nou sau îl pregătiți de lansare, vă ajutăm cu dezvoltarea și integrarea sistemelor de automatizare pentru testarea și evaluarea produselor dorite. Folosim echipamente hardware specializate și design mecanic optim pentru sistemele clienților noștri.

3

Design hardware

De la tehnologii Digitale și Analogice, la design PCB, proiectăm și implementăm echipamente hardware pentru proiecte tehnice de testare și măsurare, care eficientizează munca și depășesc așteptările clienților noștri.