Energie Sustenabila - Testare si Automatizare

Energie

Proiectăm și dezvoltăm soluții customizate pentru automatizarea și controlul sistemelor din industria energetică.

Servicii de automatizare și testare a aplicațiilor energetice

Tehnologiile din sectorul energetic sunt în plină ascensiune punând tot mai mult accent pe sursele regenerabile precum energia eoliană, energia nucleară și cea solară. Pentru a asigura o plajă largă de soluții performante în domeniul energetic, SelfLAB colaborează cu corporații din domeniu oferind soluții de automatizare, testare și control al sistemelor acestora. Misiunea noastră este să dezvoltăm tehnologiile specifice sistemelor utilizate de clienții noștri. Descoperiți mai jos procesele pentru care oferim suport.

1

Automatizare sisteme

Profitați de framework-urile software și expertiza hardware dovedită de inginerii SelfLAB pentru a implementa sisteme de automatizare care să permită evaluarea randamentului unui sistem energetic.

6 1

Control Embedded

Utilizăm controlere real-time (RT) robuste și FPGA-uri pentru a atinge chiar și cele mai complexe cerințe de control și monitorizare folosind sisteme existente pe piață (National Instruments, Keysight etc.).

LabVIEW

Mecanică

Inginerii mecanici care proiectează produse în acest segment se confruntă cu cerințe din ce în ce mai problematice când vine vorba de materialele folosite și îndeplinirea standardelor de produs și ISO. Grație sistemelor flexibile de achiziție date pe care le punem la dispoziție, puteți gestiona mai eficient atât cerințele standardelor cât și pe cele ale clientului final.

La SelfLAB, suntem alături de companiile din sectorul energetic cu soluții de automatizare și testare a aplicațiilor folosite, atât pentru cercetare cât și dezvoltare de noi produse.

Automatizare Testare EMC