Energie Sustenabila - Testare si Automatizare

Energie

Automatizează si controlează sisteme complexe folosind expertiza SelfLAB.

Concentrează-te pe cercetare și dezvoltare, iar noi automatizăm restul

Tehnologiile din sectorul energetic sunt în plină ascensiune punând tot mai mult accent pe sursele regenerabile de energie precum energia eoliană, energia nucleară și cea solară. Pentru a asigura o plajă largă de soluții performante în domeniul energetic, SelfLAB colaborează cu corporații în domeniu oferind soluții de automatizare, testare și control al sistemelor acestora. Misiunea noastră este să dezvoltăm tehnologiile specifice sistemelor tale. Descoperă mai jos procesele pentru care oferim suport.

Automatizare

Automatizare

Profitați de framework-urile software și expertiza hardware dovedite de SelfLAB pentru a implementa sisteme de automatizare care să permită evaluarea randamentului unui sistem energetic.

Embedded Software

Control Embedded

Utilizați controlere real-time (RT) robuste și FPGA-urile pentru a atinge chiar și cele mai complexe cerințe de control și monitorizare folosind sisteme existente pe piață (National Instruments, Keysight, etc.).

LabVIEW

Mecanică

Inginerii mecanici care proiectează produse în acest segment se confruntă cu cerințe din ce în ce mai problematice când vine vorba de materialele folosite și îndeplinirea standardelor de produs și ISO. Grație sistemelor flexibile de achiziție date pe care le punem la dispoziție, puteți gestiona mai eficient atât cerințele standardelor cât și pe cele ale clientului.

Automatizare Testare EMC