Integrare Sisteme

Oferim soluții de integrare a sistemelor automatizate pentru a eficientiza fluxul de lucru și productivitatea organizațiilor clienților noștri, cu ajutorul tehnologiei. 


Arhitectură și Integrare Sisteme

La SelfLAB, deținem o vastă experiență în domeniul automatizărilor și dezvoltării de tehnologii noi. Așadar, suntem alături de oamenii de știință și inginerii care doresc să își ducă ideile la următorul nivel. Cunoaștem ce este nevoie pentru a dezvolta și integra sisteme complexe atât în arii științifice cât și în domeniul ingineriei. Astfel, pornim de la cerințele clientului atunci când concepem arhitectura sistemului dorit. Asigurăm implementarea folosind aparatură realizată custom sau existentă pe piață.

 

Prin integrarea și automatizarea echipamentelor oferim atât un mijloc de colectare exactă și în timp real a datelor cât și controlul precis al proceselor. Astfel, contribuim la eficientizarea eforturilor de optimizare. Misiunea principală, la SelfLAB, este să asigurăm succesul pe termen lung al proiectelor partenerilor noștri, întrucât satisfacția acestora este motivația noastră.

Automatizare Testare Camera Climatica

SelfLAB, furnizor de soluții pentru automatizare, sisteme integrate și dezvoltare software.