Electronica si Layout PCB

Electronică

Automatizăm și dezvoltăm industria electronicii folosind expertiza inginerilor noștri calificați.

Servicii de automatizare și testare a aplicațiilor electronice

La SelfLAB, oferim suport companiilor din industria electronică pentru a integra analiza, controlul și măsurarea parametrilor produselor dezvoltate. Totodată, ajutăm companiile să efectueze verificarea proiectării, să testeze subansamble și produse finale în producție. Misiunea noastră este să dezvoltăm tehnologiile specifice sistemelor utilizate de clienții noștri. Descoperiți mai jos procesele pentru care oferim suport.

1

Automatizarea Testării și Validării

Ciclurile de proiectare lungi reduc timpul disponibil pentru procesele de validare și verificare. Pentru a veni în întâmpinarea inginerilor de testare, punem la dispoziție soluții flexibile și eficiente pentru ca validarea și testarea proiectelor complexe să se realizeze într-un interval de timp optim.

Rack

Arhitecturi Sisteme Testare

Cerința tot mai ridicată pentru inovație în segmentul produselor electronice a generat dezvoltarea accelerată a industriei de semiconductori. Prin integrarea și automatizarea echipamentelor de testare oferim un mijloc de colectare eficientă a datelor, control precis al proceselor sau instrumentelor și sprijinim eforturile de optimizare și lansare pe piață a produselor.

Analiza de Date

Achiziție de Date pentru Senzori

Produsele electronice își cresc exponențial complexitatea. Acest fenomen pune presiuni uriașe asupra echipelor de ingineri pentru a dezvolta senzori și produse din ce în ce mai complexe pentru a întâlni așteptările pieței. Grație analizei statistice a datelor colectate de la produsele și senzorii din faza de design, este posibilă validarea și lansarea mai rapidă pe piață a unor produse de înaltă calitate.

La SelfLAB, suntem alături de companiile din industria electronică pentru a eficientiza procesul de testare, măsurare și control al sistemelor proprii, folosind soluții avansate de automatizare.

Automatizare Testare EMC