Design Hardware

Proiectăm și asamblăm sisteme și componente electronice pentru proiecte de testare, evaluare și control, menite să vă eficientizeze modul de lucru.  

 

Proiectare și design hardware

Echipa noastră de ingineri hardware și software dezvoltă sisteme de testare automatizate pentru procesele de producție, conform standardelor internaționale. Luăm în calcul optimizarea proceselor prin alegerea instrumentelor și echipamentelor corecte.

Pentru implementarea soluțiilor de design hardware, realizăm proiectarea sistemului pas cu pas. Suntem specializați atât în integrarea componentelor hardware de la furnizori diferiți, cât și în crearea legăturilor cu sisteme software necesare. 

iStock 1058192752
iStock 538705229

Dezvoltăm sisteme la cheie, hardware și software

De la sisteme de măsurare pentru linii de producție la sisteme de control al proceselor și de înregistrare date, până la aplicații destinate echipamentelor de automatizare, vă ajutăm cu o gamă variată de soluții.

Suntem familiarizați atât cu sisteme de procesare de mici dimensiuni, precum Raspberry Pi și microcontrolere, până la aplicații de mari dimensiuni dezvoltate folosind LabVIEW sau Python. Astfel, oferim soluții de design hardware practice, de înaltă calitate, pentru proiecte variate.

Dezvoltare, testare și design hardware pentru linii de producție, laboratoare de cercetare, din industrii variate.