Automatizare Aplicatii Industriale

Aplicații industriale

Automatizați testarea și monitorizarea sistemelor cu ajutorul experților SelfLAB.

Dezvoltăm soluții inovative de automatizare pentru aplicații industriale

Aplicațiile industriale complexe aliniate la standardul Industry 4.0 necesită abilitatea de a rula sisteme de testare flexibile și de monitorizare la distanță. Utilizarea sistemelor de monitorizare și întreținere predictivă oferă inginerilor un avantaj semnificativ în dezvoltarea celor mai ambițioase tehnologii. SelfLAB vine în întâmpinarea clienților și vă oferă servicii de automatizare și monitorizare esențiale proceselor industriale și de producție. Misiunea noastră este să dezvoltăm aplicațiile industriale existente, cu ajutorul tehnologiilor și software-ului custom. 

1

Automatizare și Monitorizare Procese Industriale

Situații precum amplasarea la distanță a locațiilor, condițiile meteo nefavorabile și echipele de mentenanță mici îngreunează funcționarea eficientă a producției. Pentru a întâmpina în mod eficient situațiile din liniile de fabricație și pentru a maximiza producția, punem la dispoziție tehnologii performante de monitorizare a stării prin intermediul aplicațiilor online menite să îi ajute pe ingineri să identifice, să diagnosticheze și să acorde prioritate problemelor existente.

5

Măsurători Senzori de Proces și Pocesare Date

Prin înregistrarea și revizuirea rapidă a datelor de testare, izolăm eficient defectele produsului, realizând ajustări în timp util. Astfel, puteți îndeplini cerințele de proiectare și de expediere a produsului într-un interval de timp optim. La SelfLAB, dezvoltăm soluții scalabile pentru testarea produselor încă din procesul de producție, pentru a preîntâmpina eventuale erori.

Rack

Teste Mecanice și de Anduranță

Inginerii mecanici lucrează cu o varietate de senzori, camere și dispozitive pentru a valida design-urile de produs. Grație sistemelor flexibile de achiziție de date, puteți gestiona optim schimbările de design pentru a vă încadra în timpul și bugetul alocate proiectului. Utilizăm sisteme mecanice custom, pentru a soluționa probleme din aplicațiile industriale.

Susținem cercetările oamenilor de știință, oferim soluții eficiente de automatizare pentru testare, evaluare și control, cu ajutorul inginerilor și arhitecților noștri calificați.

Automatizare Testare EMC