Automatizare Aplicatii Industriale

Aplicații industriale

Automatizează testarea și monitorizarea sistemelor folosind expertiza SelfLAB.

Concentrează-te pe cercetare și dezvoltare, iar noi automatizăm restul

Aplicațiile industriale complexe aliniate la standardul industry 4.0 necesită abilitatea de a rula sisteme de testare flexibile și de monitorizare la distanță. Utilizarea sistemelor de monitorizare și întreținere predictivă oferă inginerilor un avantaj semnificativ în dezvoltarea celor mai ambițioase tehnologii. SelfLAB vine în întâmpinarea clineților și vă oferă servicii de automatizare și monitorizare esențiale proceselor. Misiunea noastră este să dezvoltăm tehnologiile specifice sistemelor tale. Descoperă mai jos serviciile pentru care oferim suport.

Automatizare

Automatizare și Monitorizare Procese Industriale

Situații precum amplasarea la distanță a locațiilor, condițiile meteo nefavorabile și echipele de mentenanță mici îngreunează funcționarea eficientă a producției. Pentru a întâmpina eficient problemele din liniile de fabricație din întreaga companie și pentru a maximiza producția, oferim tehnologii performante de monitorizare a stării prin intermediul aplicațiilor online care să îi ajute pe ingineri să identifice, să diagnosticheze și să acorde prioritate tuturor problemelor de acest tip.

Analiza de Date

Măsurători Senzori de Proces și Pocesare Date

Prin înregistrarea și revizuirea rapidă a datelor de testare izolați eficient defectele produsului, făcând ajustări în timp util. Astfel, puteți îndeplini cerințele de proiectare și de expediere a produsului într-un interval de timp optim.

Rack

Teste Mecanice și de Anduranță

Inginerii mecanici lucrează cu o varietate de senzori, camere și dispozitive pentru a valida design-urile. Grație sistemelor flexibile de achiziție de date, puteți gestiona optim schimbările de design pentru a vă încadra în timpul și bugetul alocate proiectului.

Automatizare Testare EMC