Academic si Cercetare

Academic și cercetare

Ducem proiectele din mediul academic și al cercetării la următorul nivel, cu ajutorul soluțiilor inovative de automatizare și dezvoltare software.

Concentrați-vă pe dezvoltare și cercetare, iar noi automatizăm restul

Conform studiilor, atât în universități cât și în laboratoarele de cercetare ori alte companii de profil, timpul dedicat înțelegerii, descoperirii și punerii în practică a unor concepte/idei este mai important în prezent decât a fost vreodată. Așadar, soluțiile de automatizare reprezintă instrumentul potrivit pentru atingerea și depășirea limitelor în domeniul academic și al cercetării. La SelfLAB, dezvoltăm tehnologiile specifice proiectelor de cercetare pentru colectare date și mecatronică. Vă invităm să descoperiți procesele pentru care oferim suport.

Consultanta

Cercetare Experimentală

Rapiditatea și eficiența, două noțiuni pentru care nu se negociază atunci când vine vorba despre progres. Cercetătorii și oamenii de știință cresc constant rata descoperirilor pentru a putea ține pasul cu evoluția tehnologiilor. Astfel, folosesc platforme de automatizare pentru reducerea timpilor de "trial and error" și colectare de date în fazele incipiente ale experimentelor.

Design Electronic/PCB

Mecatronică

Pregătiți cercetătorii și inginerii de mâine pentru problemele complexe prezente în domeniile automotive, biotech, energie și IoT cu o abordare bazată pe proiecte dedicate controlului automatizat, senzorilor și sistemelor mecatronice.

Analiza de Date

Colectarea de date pe perioade lungi de timp

Dezvoltăm sisteme de monitorizare performante care vor fi operaționale perioade lungi de timp. Scopul acestora este să faciliteze analiza statistică a datelor experimentale și să garanteze acuratețea rezultatelor.

Rack

Teste Mecanice și de Anduranță

Inginerii mecanici lucrează cu o varietate de senzori, camere și dispozitive pentru a valida designurile. Grație sistemelor flexibile de achiziție de date, putem gestiona orice schimbări la nivel de design pentru a asigura încadrarea în timpul și bugetul alocate proiectului.

Susținem mediul universitar și cercetările oamenilor de știință, oferim soluții eficiente de automatizare pentru testare, evaluare și control, cu ajutorul inginerilor și arhitecților noștri calificați.

Automatizare Testare EMC