Academic si Cercetare

Academic și cercetare

Du proiectele tale la următorul nivel dezvoltând soluții inovative într-un ritm mai accelerat ca niciodată grație expertizei SelfLAB.

Tu te concentrezi pe dezvoltare și cercetare, iar noi automatizăm restul

Studiile efectuate în materie au relevat faptul că atât în universități cât și în laboratoarele de cercetare ori alte companii de profil, timpul dedicat înțelegerii, descoperirii și punerii în practică a unor concepte/idei nu a fost nicicând mai critic decât în prezent. Considerând marile provocări economice și tehnice cu care se confruntă umanitatea, putem cu ușurință întelege faptul că soluțiile de automatizare sunt și vor fi instrumentul perfect pentru atingerea și depășirea limitele descoperirii. Misiunea noastră este să dezvoltăm tehnologiile specifice sistemelor tale. Descoperă mai jos procesele pentru care oferim suport.

Consultanta

Cercetare Experimentală

Rapiditate și eficiență. Două noțiuni pentru care nu se negociază atunci când vine vorba despre progres. Cercetătorii și oamenii de știință cresc constant rata descoperirilor pentru a putea ține pasul cu evoluția tehnologiilor. Astfel, folosesc platforme de automatizare pentru reducerea timpilor de "trial and error" și colectare de date în fazele incipiente ale experimentelor.

Design Electronic/PCB

Mecatronică

Pregătiți cercetătorii și inginerii de mâine pentru problemele complexe prezente în domeniile automotive, biotech, energie și IoT cu o abordare bazată pe proiecte dedicate controlului automatizat, senzorilor și sistemelor mecatronice.

Analiza de Date

Colectarea de Date pe Perioade Lungi de Timp

Dezvoltăm sisteme de monitorizare performante care vor fi operaționale perioade lungi de timp. Scopul lor va fi să faciliteze analiza statistică a datelor experimentale și să garanteze acuratețea rezultatelor.

Rack

Teste Mecanice și de Andurață

Inginerii mecanici lucrează cu o varietate de senzori, camere și dispozitive pentru a valida design-urile. Grație sistemelor flexibile de achiziție de date, poți gestiona optim schimbările în design pentru a te încadra în timpul și bugetul alocate proiectului.

Automatizare Testare EMC